Tradisjonsrik julemesse på Granly

Granly menighet følger den lange tradisjonen med julemesser til inntekt for misjonen. Årets julemesse ble arrangert lørdag 17. november og innbrakte nesten 129.000 kroner, en svak nedgang fra i fjor.

Utvalget av varer av alle slag både på salgsbordene og under auksjonen vitnet som tidligere om stor aktivitet i dagene og ukene før julemessen. I tillegg ble det arrangert både lynlotteri og det vanlige årvisse lotteriet med en vakker juleduk som toppgevinst. Mange har vært engasjert underveis.

På tradisjonelt vis ble julemessen avsluttet med auksjon med alt fra bilder og strikkevarer til kaker, hytteleie på Rauland og en uke i leilighet syd i Spania. Et knippe kransekaker og et par karamellpuddinger laget med ekte vanilje fra Madagaskar gå også et viktig bidrag til totalbeløpet.

Dyktig  auksjonarius var Jon Krokeborg.

Messekomiteen retter en stor takk til alle som bidro både før og under julemessen!

Årets innsamlede beløp er en liten nedgang fra i fjor da beløpet ble 135.750 kroner

Tekst og foto: TFR
Flere bilder fra Julemessen på Granly 2018 ser du ved å klikke på miniatyrbildene ovenfor.

Artikkelen er publisert 17. november 2017