«7 til kvelds» starter denne våren

«7 til kvelds» er et spise kveldsmat-program som gjør at folk i menigheten – på tvers av alder og andre forskjeller – får en fin sjanse til å treffe hverandre og bli litt bedre kjent.

Ingen kjenner alle

Omtrent sånn har vi det i Granly kirke. Vi er etter hvert blitt ganske mange som hører til i vår lokale menighet på Eik – og det er vanskelig for alle å kjenne alle. Men mange kunne faktisk tenke seg å bli litt bedre kjent med noen flere. Er du blant dem?

Vi tror det er av stor betydning for vårt kristne fellesskap at vi lærer hverandre litt bedre å kjenne. Det betyr for eksempel: at vi blir mer glad i hverandre, at vi kan be for hverandre mer konkret, og at vi får noen nye venner vi ellers ikke ville fått. Sånn sett vil vi stå sterkere også som menighet.

Programmet starter om noen uker, og du kan lese mer om hva det hele innebærer og hvor du kan melde deg på ved å ta en titt i programmet.

Eller du kan raskt melde deg på til Anne Karine Bekkedal – ring telefon 995 99 193 (etter kl. 16.00!) eller send e-post til kine.cipriani@hotmail.com.

Påmeldingsfristen er 3. februar 2017!

Artikkelen er publisert 11. januar 2017.