Granly menighet trenger kandidater i flere komiteer

Valgkomiteen i Granly menighet er inne i en hektisk periode og er takknemlig for alle de som sier ja til nye opgaver og som fortsetter år etter år i ulike komiteer – og de er det mange av!

Vi har behov for å rekruttere to personer til det viktige arbeidet i styret. Tre personer fra interimstyret fortsetter. Funksjonstiden for styret/menighetsutvalget er 2 år.

Skolestyret har kun behov for et varamedlem i år, og det er viktig å få inn to nye personer i Bondalstyret nå.

Ellers er det mange komiteer som har flere personer inne og som ikke er så «sårbare», men om noen tenker at de har lyst til å være med i bevertningskomiteen, være kirkeverter, delta i valgkomiteen, eller annet, så ikke nøl med å ta kontakt!

Vi skal finne plass til alle!

Les Info fra Valgkomiteen.

Hilsen Sissel, Kari og Thor Henrik

Saken er publisert 17. februar 2018