Jule-/misjonsmesse i Granly kirke lørdag 17. november

Lørdag 17. november er det igjen klart for den tradisjonsrike jule- og misjonsmessen som arrangeres til inntekt for DELKs misjonsarbeid. Det blir salg av kaker, håndlagede produkter og håndarbeider, og kafeteria og aktiviteter for barna. Messen avsluttes som vanlig med auksjon.

PROGRAM FOR JULE-/MISJONSMESSEN

Fredag 16. november
Kl. 17.30 – 20.00  –  Innlevering av varer Vi ønsker å selge mat av alle slag, varer fra misjonsland, nye håndarbeider og andre egenproduserte gjenstander, blomster og gavekort på opplevelser og tjenester

Lørdag 17. november
Kl. 10.30  –  Åpning av julemessen Det blir salg av varer, kafé (åpen hele dagen) og barneaktiviteter
Kl. 12.30  –  Samling i kirken, andakt, misjonsinfo
Kl. 13.00  –  Auksjon
Kl. 14.30 (ca.)  –  Avslutning

Alle pengene som samles inn på julemessen går til DELKs misjonsarbeid.

Velkommen til en spennende misjonsdag for store og små!

MISJONSARBEIDSKVELDER

Før julemessen er du velkommen på misjonsarbeidskvelder på Granly hvor vi blant annet planlegger messen, får misjonsinfo og hygger oss.

Datoene er:
8. oktober med besøk av Gunn Anderson
12. november med besøk av Torbjørg Andersen.

Alle dager kl. 19!

Artikkelen er oppdatert 2. oktober 2018