Levende menighetsmusikk

BLI MED på musikkhelgene på Granly! To helger hvert halvår vil vi ha et spesielt musikkopplegg på møtet eller gudstjenesten.

Vil du være med å bidra?

Formålet er å bygge god deltagende menighetsmusikk til glede og oppbyggelse for både de som vil være med og for hele menigheten. Det er Anders Rønningen som leder dette arbeidet, og han ønsker å ha med flest mulig. Om du bare liker å synge, om du spiller noen linjer på fløyte eller om du er en racer på fiolin, og synes det kan være meningsfullt å bidra til en enda mer levende menighetsmusikk, og samtidig vil lære mer om samspill og få tilpassede utfordringer på ditt instrument, da kan det være en god idè å holde av litt tid disse datoene:

19.-21. oktober

30. nov. – 2. desember.

Det blir for hver helg øvelse fredag kveld (maks 17-20) og lørdag ettermiddag (maks 15-18). Så må vi også møte opp tidlig på søndag (kl. 09.00). Hvis du har lyst til å involvere deg mer, vil du få ekstra oppgaver ut over dette. Vi ønsker både unge og gamle. Musikken blir variert og vi kan bruke alle slags instrumenter på alle nivåer!

For å melde din interesse: Finn facebookgruppen menighetsmusikk granly og be om å få bli medlem – påmelding og kommunikasjon skjer der.

Ta ellers kontakt med Anders hvis du lurer på noe:

Anders Rønningen

ronningenanders@gmail.com