Ny prest til Granly menighet

Stillingen som prest i Granly menighet ble utlyst i begynnelsen av desember 2018. Siste uke voterte DELKs rådsmøte i favør av at Peter Johansen tilbys stillingen som ny prest til vår menighet i Tønsberg. Peter takket etter kort tid ja til stillingen.

Peter Johansen er 36 år og kommer fra Rødøy i Nordland. Han er gift med Jenny og har tre barn. Peter er utdannet teolog og har vært sokneprest i en tiårs periode på Askøy ved Bergen. I fjor flyttet familien til Sandefjord der Jenny kommer fra. Hun underviser nå ved vår skole på Moe.

Peter begynner i stillingen 1. mars og innsettes på gudstjenesten søndag 10. mars.

Vi ønsker Peter og hans familie Guds velsignelse med tjenesten som prest i Granly menighet.

Artikkelen er publisert 11. februar 2019.