Ny ungdomsleder i DELK-Vestfold

En stor gladnyhet: Vi har fått ny ungdomsleder! Karl Erik Askjer Kjær (19) har takket ja til jobben og er nå ansatt i en 30 % stilling som ungdomsleder i DELK Vestfold.

Stillingen innebærer ansvar for å lede og koordinere ungdomsarbeidet i DELK Vestfold som består av fire menigheter: Moe menighet i Sandefjord, Granly menighet i Tønsberg, Nordre Vestfold menighet i Re og Horten menighet.

Den viktigste oppgaven for ungdomslederen er å ha ansvar for det blomstrende DELuKs-arbeidet på Granly der et stort antall ungdommer samles annen hver lørdag. For svært mange er DELuKs et viktig treffpunkt både sosialt og åndelig.

Selv om arbeidet særlig er knyttet til DELuKs-kveldene, er ungdomslederen også engasjert i planlegging og gjennomføring av ulike leire og DELKs sommerstevne for ungdom.

Vi er veldig glade og takknemlige for at Karl Erik har sagt seg villig til å være leder for ungdommene våre. Nå trenger han vår støtte, ikke minst ved at vi husker på ham i bønn. Vårt håp er at ungdomsarbeidet vårt kan leve godt og bære mye frukt! Må Gud velsigne den nye ungdomslederen!

Karl Erik overtar etter Kjetil Baksaas som nå har begynt på Bibelskolen i Grimstad. Tusen takk til Kjetil for den kjempeinnsatsen han har gjort. Vi ønsker lykke til og Guds velsignelse i Grimstad!

Av Jan Erik Askjer
Artikkelen er publisert 11. september 2016