Ny vellykket julemesse i Granly kirke

Granly menighet følger en årelang tradisjon med julemesse til inntekst for kirkesamfunnets misjonsengasjement. Årets julemesse ble arrangert lørdag 25. november og innbrakte hele 135.750 kroner.

Det store utvalget av varer av alle slag både på salgsbordene og under auksjonen vitnet om stor aktivitet i dagene og ukene før julemessen. Mange har vært engasjert underveis. I tillegg ble det arrangert både lyn-lotteri og det vanlige årvisse lotteriet med en flott juleduk som toppgevinst.

Diverse aktiviteter for barn og Skype-samtale med DELKs utsendinger i Nord-Afrika sto også på programmet.

På tradisjonelt vis ble julemessen avsluttet med auksjon med alt fra bilder og strikkevarer til kaker og hytteleie på Rauland. Og for aller første gang på Granlys julemesseauksjoner ble det også solgt karamellpudding laget med ekte vanilje fra Madagaskar.

Dyktig og effektiv auksjonarius var Jon Gjelstad.

Messekomiteen retter en stor takk til alle som bidro både før og under julemessen!

Tekst og foto: TFR
Flere bilder fra Julemessen på Granly ser du ved å klikke på miniatyrbildene ovenfor.

Artikkelen er publisert 25. november 2017