Sommertur til Bærums Verk for «Vi over 60»

Tirsdag 11. juni arrangerer Eik kirke og Granly kirke sommertur til Bærums Verk. Stedet har en historie som strekker seg hele 400 år tilbake i tid.

De første smeltehyttene ble bygget i 1610. Handelsstedet har siden den gang vært gjennom flom, brann, omstilling og utbygging.

Verket er en historisk attraksjon som ligger i vakre omgivelser og huser skulpturpark, butikker serveringssteder, gallerier og verksteder.  Det blir satt av tid til å bese området og kikke/handle i butikkene. Det blir mulighet for en historisk guiding med varighet i ca. 1 time.

Underveis vil vi nyte vårt medbrakte kaffemåltid og etter besøket reiser til Emma Hjorts cafe og spiser middag.

Vi håper du har lyst til å være med!

Bussen går fra Midtløkken kl. 0930 og videre over Eik. Vi kommer hjem igjen ca. kl. 18.00.
• Gi beskjed om hvilket stoppested du ønsker å gå på bussen.
• Egenandel som betales på turen er kr. 400,-.
• Påmelding til Eva Flamm – telefon 980 00 379 – innen 30. mai.

Arrangører er Eik kirke og Granly kirke.

Last ned en PDF av programmet.

Artikkelen er publisert 6. mai 2019.