Tradisjonsrik julemesse i Granly kirke

Stor oppslutning og enda større giverglede ga 124 000 kroner til DELKs misjonsarbeid på dagens julemesse i Granly kirke.

Julemessen startet som tradisjonen er med salg av et stort utvalg av blant annet kaker, lefser og medisterkaker. I tillegg til alt det andre som finnes på slike julemesser.

Lynlotteri med omgående utlevering av gevinster og den tradisjonelle utlodningen av juleduken innbrakte godt over 10 000 kroner, og under andakten i kirken sang Superkoret både før og etter Skype-samtalen med familien Alfsvåg-Ekenes som er DELKs misjonærer i Japan.

Deretter var det auksjon over alt fra kransekaker til hytteopphold, tre retters middag og fuglekasser. I tillegg til en hel mengde andre flotte gjenstander. Både spiselige og ikke spiselige.
Jon Gjelstad ledet auksjonen og gjorde hva han kunne for å dra prisene i været.

Totalt endte gaven til misjonen på hele 124 000 kroner.

Flere bilder fra julemessen kan du se ved å klikke deg inn på bildene i stripen over.

Tekst og foto: TFR

Artikkelen er publisert 26. november 2016