Haugedag i Østfold søndag 20. august

Sjarmerende Gamlebyen i Fredrikstad blir rammen for menighetsturen for DELK-menighetene i Tønsberg, Horten, Oslo og Østfold.

Dette blir en «Haugedag» som starter med gudstjeneste kl. 12.00 i gårdsrommet ved Tøihuset i Gamlebyen i Fredrikstad, samme sted som musikalen «Det brenner en ild» om Hans Nielsen Hauge. Hvis været blir dårlig, får vi mulighet til å være inne i Tøihuset.

Etter gudstjenesten blir det piknik på vollane i Gamlebyen eller man kan kjøpe mat på et av de koselige spisestedene der. Gamlebyen er en av landets mest populære attraksjoner. Festningsbyen er ikke bare godt bevart, men også spill levende. Butikker, gallerier og kafeer syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.

På søndag ettermiddag blir det samling med kåseri om Hans Nielsen Hauge, hvor vi får lære mer om ham.

De som ønsker kan i tillegg få med seg musikalen om nettopp Hans Nielsen Hauge som starter kl. 20.30. Du kan lese mer om oppsettingen på www.kulturv.no/hauge.
Til musikalen må det bestilles billetter på forhånd – innen 1. juli (e-post: marianne@hotelcity.no tlf. 69 38 56 05). Fristen er utløpt, men det går an å forsøke likevel. Les mer i programmet som du finner link til nedenfor.

Til de andre samlingene er det ingen påmelding eller inngangspenger.

Les og last ned det oppdaterte programmet for Haugedagen.

Vi håper mange vil benytte muligheten til å få en fin fellesskaps-søndag i Fredrikstad!

Vel møtt i Gamlebyen i Fredrikstad søndag 20. august!

Artikkelen er oppdatert 14. juli 2017.