Velkommen til årets julemesse på Granly!

Lørdag 26. november er det igjen tid for Granly menighets store julemesse, og vi ser fram til stor oppslutning og et viktig bidrag til DELKs misjonsarbeid.

Den årlige julemessen på Granly nærmer seg, og programmet ser slik ut:

Fredag 25. november
– Kl. 17.30 -20.00 – Innlevering av varer.

Vi ønsker å selge mat av alle slag, varer fra misjonsland, nye håndarbeider og andre egenproduserte gjenstander, blomster og gavekort på opplevelser og tjenester.

Lørdag 26. november
– Kl. 10.30 – Åpning av julemessa! Det blir salg av varer, kafé, lynlotteri og barneaktiviteter.
– Kl. 12.20 – Vi samles i kirken. Barnekoret synger og vi får høre nytt fra Japan.
– Kl. 13.00 – Auksjon. Under auksjonen blir det film for barna.
– Ca. kl. 14.30 – Avslutning

Kaféen er åpen hele dagen!

Alle pengene som samles inn på julemessen går til DELKs misjonsarbeid. Vi har utsendinger i Japan og Nord-Afrika og en misjonær i Norge. I tillegg støtter vi prosjekter i flere land.
Mer informasjon om dette kommer om noen dager og i egen folder som blir delt ut i kirken før julemessen.

Velkommen store og små til en spennende misjonsdag!

Tekst: Stine N. Askjer
Artikkelen er publisert 8. november 2016