Årets julemesse og misjonshelgen ga ny rekord for Granly

Under misjonshelgen på Granly i november ble det samlet inn totalt 171 000 kroner til DELKs misjonsprosjekter.

Resultatet for julemessen på lørdag ble 148 000 kroner, misjonsmiddagen etter gudstjenesten på søndag ga 12.700 kroner og i kollekten kom inn 10.300 kroner. Totalt ble det altså samlet inn hele 171.000 kroner til misjonen under misjonshelgen.

Under julemessen på lørdag var det god oppslutning, mange flotte varer, misjonsnytt fra Madagaskar og med Mattis Bording som dyktig auksjonarius ga arangementet et stort og viktig bidrag til DELKs misjonsarbeid.

I skrivende stund vet vi ikke konkrete tall for julemessene i resten av DELK. Så snart resultatene fra misjonsmessene er klare vil de blir lagt ut på DELKs nettsider.

Tusen takk til alle som har jobbet iherdig både før, under og etter misjonshelgen på Granly. Og til alle som bidro til det flotte resultatet!

Tekst og foto: TFR

Artikkelen er lagt ut 30. november 2015. Oppdatert 4. desember 2015.