BLI MED PÅ DUGNAD! 4., 11. og 12. mai

Dugnad? Men vi er jo med på nasjonal dugnad – alle sammen – hele tiden!

Jada, korona-dugnad må vi være med på. Men nå gjelder det litt vårdugnad utendørs på Granly. Det hadde vært flott å få tatt en sjau ute rundt kirken før 17. mai, selv om det ikke blir vanlig feiring i år. Vi skal vel allikevel pynte litt til nasjonaldagen, eller …?

Og vi kan jobbe innenfor koronareglementet ved å holde avstand, ikke være store grupper sammen på et lite område, vaske hender osv. osv.

Vi har satt opp tre dager: mandag 4. mai, mandag 11. mai og tirsdag 12. mai. Tidsramme kl. 18–21.  Hver dag vil det være en fra MU som har hovedansvar.

Det er litt av hvert som skal gjøres: klipping, raking, luking, rensing av takrenner, vasking av vegger, kanskje litt maling … Det skal arbeides foran og bak og høyt og lavt, så det er plass til flere små grupper med god avstand. Og noen kan kjøre vekk søpla etterpå.

Alle tar med egne redskaper og egen mat/drikke; det blir nok ingen vaffelservering i år, dessverre.

Med godt humør og enkle redskaper får vi gjort en viktig jobb! Vel møtt!

Hilsen MU – Menighetsutvalget

P.S.
Fint å vite om noen kommer, men du trenger ikke melde deg på. Bare møt opp.

Spørsmål? Ta kontakt med Berit RL, Anders R eller Roar F i MU.