Heftig avslutning på Granlys digitale julemesse

Da er det historie: Granly menighets første digitale julemesse er gjennomført.

Vi har hatt loddbøker og salg av varer der det bare var å handle ut fra en liste som lå på nettet (og i kirkegangen) – uten å kunne få se hva en kjøpte. Det samme med auksjonen; folk fikk by på noe de håpet var bra. Og det var det jo!

Søndag kulminerte det hele med digital sending og digital basar og fullt opp med flotte premier!

Litt småkluss av teknisk art har det vært underveis, men mange har trådt til og sørget for at dette gikk over all forventning.

STOR TAKK til alle som har bidratt på så mange ulike måter!

Takk til dere som har laget varer og kommet med premier og kjøpt lodd og varer og sendt inn bud til auksjonen og fraktet og pakket og delt ut og rigget og ryddet osv. osv.! Takk til alle som kjøpte årer, og til Peter som tok chili-utfordringen! Takk til Even, Jørgen og Johannes som ordnet med lyd og lys på sendingen søndag ettermiddag! Takk til Høye og Kjetil som stod for bilder fra alle kanter! Takk til Egil og Rina og Ingrid Mathea som var nyttige til så mangt! Og takk til Georg som kom rett fra karantene!

Tenk at vi har så mange som bidrar så mye i menigheten vår. Vi er rike. Når alle bruker sine talenter, blir det stort og flott og mangfoldig. Som Guds skaperverk.

Vi har ikke endelig oversikt over alle inntektene ennå, men det ser i alle fall ut til å komme over 125 000 kr. Det syns vi er fantastisk!

Vi kan takke hverandre for strålende innsats! Og takke Gud som lar oss få være med!

Hilsen Anne, Karine, Stine og Beate

Noen glimt fra pakking av varer, salg og henting av varer utendørs, og fra «TV-studioet» og direktesendingen i et hjørne av gymsalen finner du i bildestripen ovenfor.
Foto: TFR

Artikkelen er publisert 1. desember 2020.