Hilsen fra diakonen

Kjære alle sammen!
Vi opplever en uvirkelig hverdag alle sammen, på hver vår måte. Nå har vi vært godt og vel en uke i unntakstilstand, og de fleste av oss tenker sikkert mye, og kanskje på andre ting enn det vi gjør til vanlig?

På diverse FB-sider og andre fora diskuteres det hvordan kirken skal få utført sin oppgave. Kirken trengs når usikkerheten svever rundt oss. Flere av oss er «løst» fra vanlige oppgaver. Litt mer tid til bønn og ettertanke? 

Jeg vil understreke det vi har sagt på forskjellige måter. Vi i staben i Granly menighet er tilgjengelige. Om du har tanker, bekymringer eller annet du vil dele eller snakke om, ring oss eller en av de eldste. Mitt (Rina diakon) telefonnummer er: 926 57 641, Peter prest sitt nr er: 959 62 654. Tips oss gjerne om du vet om noen som burde få en telefon. 

Trenger du, eller noen du vet om, hjelp til mathandling eller annet, si gjerne ifra. Jeg selv bidrar gjerne. Om pågangen blir stor, regner jeg med at folk ikke er vanskelige å få med på laget, faktisk har vi allerede fått villige hjelpere. 

Håper det er fler enn meg som setter ekstra stor pris på å være en del av den flotte Granly menighet nå. Og det å føle at kristne over hele verden står sammen i bønn for menneskene rundt oss. Om enn litt forvirrede og maktesløse.

Med vennlig hilsen Rina Bjørntvedt Husby, diakon Granly menighet