Høstens misjonsarrangementer ga hele 141 696 kr.

Granly menighet hadde i år valgt et tredelt misjonsprosjekt med julemesse, misjonsmiddag og misjonskonsert.

Julemessen ble arrangert lørdag 16. november med salgsboder, kafeteria, auksjon, kahoot, lykkehjul og pynting av pepperkaker. Totalt kom det inn 101 850 kr. til DELKS misjonsarbeid.

Misjonsmiddagen søndag 24. november med ris, gryterett, is og kaffe innbragte 27. 917 kr.

Onsdag 18. desember ble det arrangert misjonskonsert med julesanger fra hele verden i Granly kirke. Anders Rønningen og en del unge musikere deltok i den flotte konserten som innbrakte 11 929 kr.

De tre arrangementene innbrakte totalt 141 696 kr. som går til de utvalgte prosjektene som Andreas Johansson har skrevet om i misjonsbrosjyren.

Takk til alle som har bidratt, og ha en velsignet julehøytid!

Tekst: Sissel Bergan
Foto: TFR

Artikkelen er oppdatert 21. desember 2019.