Invitasjon til Alphakurs i Granly menighet

I Alpha er det anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Alphakurset består av 6 ukentlige og tankevekkende samlinger der vi tar opp viktige temaer i kristendommen. Kurset starter 30. august og avsluttes 16. oktober.

Til nå har mer enn 20 millioner mennesker over hele verden deltatt på Alphakurs. Mange har møtt Jesus og mange har fått en fornyet tro.
Hver Alphakveld er det kveldsmat og hyggelig prat rundt bordene. Det er også satt at god tid til samtale i grupper.

Hvem er det for?

Alpha er for alle som er interessert! Alle er velkommen til Alpha, men kurset passer særlig for den som vil:
– undersøke hva kristen tro er
– lære mer om Jesus og om Bibelen
– finne tilbake til troen
– møte nye venner i et kristent miljø

Alpha – tid og sted

Kurset begynner tirsdag 30. august kl. 19.00, og forsetter de fire påfølgende tirsdagene i september. Alle samlingene er i allrommet på Granly skole. Kurset avsluttes med Alpha-gudstjeneste i Granly kirke søndag 16. oktober kl. 11.00. Etter gudstjenesten er det middag og en samling for dem som har vært med på kurset.

Innhold på kurset

– Tirsdag 30. august kl. 19.00: Hvem er Jesus?
– Tirsdag 6. september kl. 19.00: Hvorfor lese Bibelen?
– Tirsdag 13. september kl. 19.00: Hvorfor og hvordan kan jeg be?
– Tirsdag 20. september kl. 19.00: Hvordan leder Gud oss?
– Tirsdag 27. september kl. 19.00: Hvem er Den Hellige Ånd?
– Søndag 16. oktober kl. 11.00: Alphagudstjeneste + middag og samling (fram til ca. kl. 16). Tema: Hvilken betydning har menigheten?

En typisk Alphakveld

19.00: Kveldsmat
19.30: Undervisning
20.15: Gruppesamtale
21.15: Oppsummering
21.30: Slutt

Påmelding

Har du lyst til å være med på Alphakurset melder du deg på til Ole Jan Lefsaker, telefon 97 47 26 04, eller pr. e-post ole.jan.lefsaker@sf-nett.no.
Nærmere informasjon om kurset fås også hos Jan Erik Askjer, telefon 97 66 27 27, eller pr. e-post jan.erik.askjer@delk.no.

Påmeldingsfristen er 14. august, og kurset koster kr. 300.

Behov for barnepass?

Hvis du/dere har behov for barnepass er det bare å ta kontakt, så kan vi være behjelpelig med det!

VELKOMMEN TIL ALPHA!

Artikkelen er lagt ut 14. april 2016