Julen på Granly

Julen i Granly kirke blir annerledes i år – som det meste annet dette året.

Det er fortsatt en begrensning på 50 personer i kirken. Vi har vurdert ulike løsninger og kommet fram til følgende program:

• Julaften kl. 15: Gudstjeneste ved Peter Johansen. Tilsvarende gudstjeneste (tatt opp på forhånd) blir tilgjengelig på Facebook fra kl. 12. Takkoffer til misjon. Vipps 11545, eller bruk vipps med skattefradrag hvis du har den muligheten.
  • 1. juledag kl. 11: Høytidsgudstjeneste ved Morten Askjer. Overføres direkte på Facebook. Takkoffer til prestetjenesten.

Påmelding til gudstjenestene julaften og 1. juledag til Rina B. Husby, tlf. 926 57 641 (gjerne SMS) innen 22. desember kl. 18.

• 2. juledag blir det nettsending med «Syng med oss!».  Se link via Facebook kl. 11.00. Det blir ikke fysisk møte i kirken.

Om mange ting er annerledes og mye kan virke mørkt og vanskelig, er julens budskap det samme – og det er fullt av lys og glede!

Velsignet jul!

Publisert 14.12.20. Bildet er tatt av Please Don’t sell My Artwork AS IS fra Pixabay