Ledig stilling som ungdomsarbeider i Vestfold

Vår ungdomsarbeider Anne Lise Heum har sagt opp sin stilling, og vi søker nå etter en som kan overta denne viktige stillingen

Stillingsutlysning

Ungdomsleder for DELKs ungdomsarbeid i Vestfold.

Vil du være med på å drive et blomstrende ungdomsarbeid? Annenhver lørdag samles 60-100 ungdommer til DELuKs-kvelder på Granly i Tønsberg. Vår nåværende ungdomsleder slutter og vi trenger en ny.

Vi søker en person som kan gå inn i en inntil 30 % stilling som leder for ungdomsarbeidet fra 1. februar 2016.

Stillingen innebærer ansvar for å lede og koordinere ungdomsarbeidet i DELK Vestfold som består av 3 menigheter (Moe menighet, Sandefjord; Granly menighet Tønsberg og Nordre Vestfold menighet, Re). Arbeidet er særlig knyttet til DELuKs-kveldene, men også til leire og DELKs sommerstevne for ungdom.

Lønn etter avtale. Arbeidsstedet er Granly kirke i Tønsberg, med tilhørende disponibelt kontor. Ungdomslederen kan benytte seg av hjemmekontor i den utstrekning som er formålstjenlig.

Henvendelser angående stillingen kan gjøres til: Jan Erik Askjer, tlf.: 976 62 727 eller Erik Gjelstad, tlf.: 93009981.

Søknadsfrist: Snarest.