Misjonshelg i Granly kirke 28. og 29. november

Den tradisjonsrike julemessen i Granly kirke finner sted lørdag 28. november, og søndag 29. november er det Gudstjeneste med påfølgende misjonsmiddag i gymsalen. Innlevering av varer blir fredag 27. om kvelden.

Programmet for misjonshelgen er som følger:

Fredag 27. november

17.30-20.00  Innlevering av varer
Varer vi ønsker å selge i år er: mat av alle slag, blomster, varer fra misjonsland, nye håndarbeider og gavekort på opplevelser og tjenester.

Lørdag 28. november

10.30  Åpning av julemessen. Vi starter med kafé og lynlotteri. Kom gjerne sulten! Salget starter.
11.30  Barneaktiviteter – lykkehjul, pepperkakepynting, ansiktsmaling, fiskedam, playstation, med mere …
13.00  Vi samles i kirken. Barnekor og nytt fra Madagaskar
13.30  Auksjon
Ca. 14.30 Avslutning

Kafeteria hele dagen.

Søndag 29. november

11.00  Gudstjeneste i Granly kirke

Den dagen trenger du ikke å lage middag. Kom og kjøp mat i misjonsrestauranten etter Gudstjenesten. Der får du god hjemmelaget middag med dessert.
Det blir misjonsløype for barna etter middagen og også mulighet til å kjøpe fra salgsbordet.

Alle pengene som samles inn på misjonshelgen går til DELKs misjonsarbeid. Vi har utsendinger i Mongolia og Japan, og et ektepar som snart reiser til Nord-Afrika. I tillegg støtter vi arbeid på Madagaskar, i Etiopia og Laos. For å fortsette vårt viktige arbeid i disse landene er vi avhengig av inntektene fra julemessene.

Dette er en felles dugnad for å samle inn penger slik at våre medmennesker også skal få høre budskapet om frelsen som gjelder alle.

Alle er hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å se deg!