Nettgudstjeneste søndag 29. mars

Oppdatert 29.3.20 kl. 13.15.

Istedenfor møtet som var planlagt blir det også denne søndagen sendt en forenklet gudstjeneste ved Peter Johansen kl. 11 direkte fra kirken, på Facebook i gruppa «Granly menighet – info om hva som skjer!»

Dette er en lukket gruppe, men alle som ønsker kan bli medlem:)
Prekenen er også lagt ut som podkast som du kan finne her (og under menyvalget Podkast).

Gudstjenesten ble også tatt opp på vanlig video og Kjell Lofstad lager dvd eller cd til de som ønsker det. Kontakt ham på telefon 917 38 815.

Kollekten denne søndagen går til DELKs misjonsarbeid. Den kan gis på Vipps 11545 eller bankkonto til Granly menighet nr 2400 23 80478. Merk overføringen «Kollekt til misjon».

Velkommen til å delta via nettet – og husk å stille klokka til sommertid hvis du vil se gudstjenesten direkte:)