Påmelding til årsmøtet 27. mai

Nå er det lov å møtes fysisk – med god avstand og oppfølging av alle ’koronaregler’. Det skal vi klare! Men det vil også være mulig å bli med på møtet hjemmefra for dere som ikke kan (eller bør) komme til kirken.

Skolen har sin generalforsamling kl. 19, og så er det menighetens årsmøte kl. 20.30. Menighetens medlemmer utgjør skolens generalforsamling, så vi håper (og regner med) at dere blir med på begge disse møtene. Husk frammøte i god tid pga. registrering!

Det ligger fortsatt noen sakspapirer i kirkegangen dersom du vil se på dem før møtet. De som skal delta digitalt, kan be om å få tilsendt sakspapirene via e-post.

Reglene tilsier at vi må ha påmelding – enten dere deltar digitalt eller ved oppmøte.
Påmelding skjer til MU v/ Beate Vollsnes Ekenes – tlf. 99 10 21 35 eller e-post roleken@online.no.
* For påmelding til møtet i kirken trenger vi bare navnet ditt. Antall personer som kan være i kirken, er begrenset til 50. Derfor blir det ’førstemann til mølla-prinsippet’.
* For påmelding til det digitale møtet trenger vi navn og e-postadresse, gjerne også telefonnummer. Dersom dere skal være flere personer rundt én datamaskin, trenger vi navn på alle deltakerne. Vi må også få vite om dere skal være med på både skolens og menighetens møte, eller bare ett av dem. – I forkant av møtet får dere tilsendt en link for oppkobling.

Frist for påmelding er tirsdag 26. mai kl. 20.00.