Påsken i Granly menighet

For andre år på rad må vi holde kirken stengt i påskehøytiden. Dette er selvfølgelig veldig leit, men ikke noe vi rår over. Vi håper mange har mulighet til å få med seg nettsendingene og ønsker velkommen til følgende program:

Palmesøndag kl. 11.00: Møte med tale av Lars Håkon Slette. Kollekt til menighetens ungdomsarbeid. Sendes på Facebook. Egen digital søndagsskolesending.

Skjærtorsdag kl. 11.00: Gudstjeneste fra DELK Telemark menighet, ved Fred Arve Fahre. Innslag for barn. Sendes på delk.no/tv

Langfredag kl. 11.00: Langfredagsmøte. Sendes på Facebook

Påskeaften kl. 19.00: Påskenattsandakt ved Peter Johansen. Sendes på delk.no/tv

1. Påskedag kl. 11.00: Høytidsgudstjeneste ved Peter Johansen. Takkoffer til prestetjenesten. Sendes på Facebook. Egen digital søndagsskolesending.

2. Påskedag kl. 11.00: Gudstjeneste fra DELK Østfold, ved Boe Johannes Hermansen. Innslag om Hauge-jubileet. Sendes på delk.no/tv

Se også informasjon om flere felles DELK-gudstjenester/møter på delk.no/tv

I tillegg til nettsendingene har vi en påskevandring i skogen ved femtedammen; en barnefamilieversjon og en som er ment for voksne. Disse blir satt ut palmesøndag formiddag og blir stående til 2. påskedag. Anbefales!

Dersom du ønsker noen å snakke med er du velkommen til å ta kontakt med Peter prest, Rina diakon eller en av de eldste.

Ta vare på hverandre og hold ut!

Velsignet påske!

Publisert 27. mars 2021